Om oss

Välkommen till:

klassisk vapenaffär

Klassikvapenbutik startade 2019 med målet att tillhandahålla omladdade tändpistoler, pistoler, ammunition och andra skjutförnödenheter till överkomliga priser. Vi är ett familjeägt företag och är stolta över vår kundservice och support. Våra kunder är vår högsta prioritet! Vi har ett brett urval av produkter för alla dina fotograferingsbehov. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren proffs så har vi det du letar efter. Tack för att du valde klassisk vapenbutik!

Om du gillar att skjuta, arbeta med vapen som ett företag eller hobby, eller bara äger ett vapen, allt från pistoler, gevär, revolvrar och mängder av andra, är det här platsen för dig! I över 5 år har skyttar, professionella vapensmeder, amatörer, pansarmakare och vapenmakare vänt sig till oss för att få högkvalitativa skjutvapen och förnödenheter de behöver. Du hittar över 100 produkter inklusive unika vapendelar, tillbehör, ammunition och andra produkter tillgängliga på vår webbplats för försäljning.

GARANTERAT EVIGT

Vi bär produkter av hög kvalitet och backar upp dem med branschens starkaste garanti. Om du köper en produkt från oss och bestämmer dig för att du inte behöver den, inte vill ha den eller bara inte gillade den, tar vi tillbaka den när som helst…med mycket få undantag.

När det gäller att köpa högkvalitativa handeldvapen med garantier och garantier är vi 100 % tillgängliga som du
har ett stort urval att välja från vår meny. Kolla in vår samling av kompakta pistoler i full storlek som säkerligen kommer att vara ett bra komplement till din nästa tränings- eller skjutdag. KV har varit en stor hit och fortsätter att leva upp till sina 4,5+ stjärnor. Vår butik är din källa för att köpa enastående handeldvapen online till otroliga priser.

VÅRA MÅL

Sedan vi formellt började ange våra operativa mål i försäljningen av skjutvapen, har kundnöjdhet alltid varit vår första prioritet. Vi strävar efter att sälja just de bästa pistolerna och tillbehören inom och utanför Sverige.

Vi är en svartmarknadssäljare då vi säljer våra grejer till både licensierade och olicensierade innehavare men du måste vara över 18 för att handla hos oss. Din säkerhet är garanterad och ingen data kommer att exponeras. Alla skjutvapen i vår butik testas innan de läggs ut till försäljning. Begär en video av det speciella vapen du vill köpa. Kontakta oss via e-post eller Livechat för mer information..

Main Menu