frakt-aterbetalning-och-returpolicy

Översikt

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen.

Flera typer av varor är befriade från att returneras på grund av det skick som köparen satte produkten i efter inspektion, de kan inte återbetalas.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis.

Skicka inte tillbaka ditt köp till tillverkaren.

Det finns vissa situationer där endast partiella återbetalningar beviljas:

  • Alla föremål som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel.
  • Alla varor som returneras mer än 30 dagar efter leverans.
  •  

frakt-aterbetalning-och-returpolicy

Frakt

Vi utför effektiv markfrakt med i samarbete med UFMCL, PostNL och FedEx/TNT Express. Frakten är korrekt och pålitlig, vilket du kan bekräfta från några av recensionerna online. Vi tillhandahåller luftfrakt under en viss period men det måste vara utanför EU och sådana paket registreras ofta som förseglade eller konfidentiella för att undvika alla former av regelbundna kontroller under leverans. Din säkerhet är vår första prioritet och vi håller all data privat och säker och nedan är en kort sammanfattning av hur leveransen fungerar.

Så här fungerar leverans

Paketet packas vakuumförslutet och läggs i en babyleksak eller en tom spellåda som kommer att levereras som gåva eller leverans av ett spel.
Leverans sker ofta över natten, så du får det dagen efter för Svenska Boende.
Vi har ombud i utlämningsbyrån som tar hand om våra paket tills de levereras till våra kunders avhämtningsadress.
Så du har inget att oroa dig för leveransen eftersom den är garanterad ?% säker och pålitlig.
Leveransen är max 48 timmar utanför Sverige och 24 timmar inom Sverige efter bekräftelse av betalning för din beställning

Återbetalningar

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt.

Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss via vår {e-postadress}.

Försäljningsartiklar

Endast ordinarie prissatta varor kan återbetalas. Reavaror kan inte återbetalas.

Utbyten

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett e-postmeddelande på {email address} och skicka din vara till: {physical address}.

Gåvor

Om varan markerades som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig, får du en gåvokredit för värdet av din retur. När den returnerade varan har tagits emot skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte var markerad som en gåva när den köptes, eller om gåvogivaren fick beställningen skickad till sig själv för att ge till dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren och de kommer att få reda på din retur.

Frakt & Retur

För att returnera din produkt bör du posta produkten till: {physical address}.Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.Beroende på var du bor kan tiden det kan ta för din utbytta produkt att nå dig variera.Om du returnerar dyrare varor kan du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att ta emot din returnerade vara.

Behövs hjälp?

Kontakta oss på {email} för frågor relaterade till återbetalningar, frakt och returer.

Main Menu